Slecht is goed

mobiel

Onlangs had ik voor een paar dagen een Nokia N8, om eens te zien of die camera echt zo goed is. Zou namelijk de beste mobieltjes camera zijn. Viel toch ee beetje tegen, al was het voor een mobiel ongetwijfeld goed. Wat vooral tegenviel was de batterijduur, dat ding ging nauwelijks een dag mee. Ben dus maar weer terug bij m’n ouwe trouwe Acer e130. Een lelijk, traag onding, dat rustig 3 dagen voorttuft op een acculading. En dat luister ik muziek, kijk ik film en browse ik af en toe een beetje. Bovendien maakt al het plastic hem praktisch in het gebruik: je hoeft er niet voorzichtig mee om te gaan want hij kan er toch wel tegen. En niet te vergeten: goedkoop in de aanschaf! Enige nadeeltje is dat het muziek browsen soms wel erg traaaaag gaat, op dat punt was de Nokia echt prachtig. Gelukkig hoef ik niet zoveel te browsen, ik zet hem meestal op shuffle en gaan met die banaan! Slecht is goed!