Poef, 'TwentyTen' sux.

Nou zeg, vandaag besteed aan het porten van m’n oude thema. Ik ben nu net zo ongeveer klaar (het is laat genoeg), maar ik wilde toch even mijn onvrede uiten over het buitengewoon matig geprogrammeerde TwentyTen thema, dat Wordpress sinds versie 3 standaard meeleverd. Mijn gedachte was dat ik het porten het snelst voor elkaar kon krijgen, als ik dit bestaande thema als basis nam. Ik heb eergister nog even gebrowsd of er echt niet nog een andere thema beter geschikt was, maar nee, ik kreeg de indruk dat TwentyTen een goed idee was. Wat zit die css en structuur af en toe vreselijk ruk in elkaar zeg. Onhandig geneste divs, css declaraties voor eenzelfde element soms uitgesplist over wel 8 verschillende punten. Jonge jonge, mijn oude thema zat heel wat simpeler en dus beter in elkaar. Nouja, het kwaad is geschied, het porten is zo goed als af, misschien later nog wat bijvijlen.

Zo is het lot van andermans spul gebruiken en niet from scratch beginnen…